Luis Miguel seizoen 2 vanaf 18 april te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Luis Miguel seizoen 2 vanaf 18 april te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Vanaf 18 april is het tweede seizoen van de serie Luis Miguel te zien bij Netflix. Deze serie vertelt het verhaal van Luis Miguel die uitgroeit van een arme muzikant tot een populaire zanger in Mexico. In de tweede reeks gaat het steeds beter met zijn carrière, maar in zijn persoonlijke leven komt hij voor heel wat uitdagingen te staan.

Het tweede seizoen van de serie Luis Miguel is vanaf 18 april te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Luis Miguel seizoen 2 bekijken.

<em>Luis Miguel</em> seizoen 2 vanaf 18 april te zien bij Netflix: bekijk de trailer Vanaf 18 april is het tweede seizoen van de serie Luis Miguel te zien bij Netflix. Deze serie vertelt het verhaal van Luis Miguel die uitgroeit van een arme muzikant tot een populaire zanger in Mexico. In de tweede reeks gaat het steeds beter met zijn carrière, maar in zijn persoonlijke leven komt hij voor heel wat uitdagingen te staan. Het tweede seizoen van de serie Luis Miguel is vanaf 18 april te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Luis Miguel seizoen 2 bekijken. Bekijk trailer Love and Monsters (vanaf 14 april te zien op Netflix) Bekijk deze video » Trailer: Snelle, zonder jas naar buiten (Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Luis Miguel seizoen 2 vanaf 18 april te zien bij Netflix: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Luis Miguel seizoen 2 vanaf 18 april te zien bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier