Zien: Jeroen van der Boom zingt mannen Veronica Inside toe na kritiek

Zien: Jeroen van der Boom zingt mannen Veronica Inside toe na kritiek

Hoewel René van der Gijp ontzettend fan was van de uitzending 'Hoge Bomen' met Fred van Leer, Johan Derksen en Wim Kieft hebben er niet naar gekeken. "Voor dit soort bullshit is een doelgroep," vertelde Derksen. Jeroen van der Boom liet het hier niet bij zitten en schreef een lied speciaal voor de mannen van VI.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

Zien: <em>Jeroen van der Boom</em> zingt mannen Veronica Inside toe na kritiek Hoewel René van der Gijp ontzettend fan was van de uitzending 'Hoge Bomen' met Fred van Leer, Johan Derksen en Wim Kieft hebben er niet naar gekeken. "Voor dit soort bullshit is een doelgroep," vertelde Derksen. Jeroen van der Boom liet het hier niet bij zitten en schreef een lied speciaal voor de mannen van VI. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Hoge Bomen is elke zaterdag om 21:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hoge Bomen terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Fred van Leer en Jeroen emotioneel in Hoge Bomen: “Je moet vechten” Bekijk deze video » Zien: René van der Gijp genoot van Jeroen van der Booms Hoge Bomen met Fred van Leer Bekijk deze video »
TV :
Zien: Jeroen van der Boom zingt mannen Veronica Inside toe na kritiek

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hoge Bomen terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jeroen van der Boom zingt mannen Veronica Inside toe na kritiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier