De Vooravond gemist? Matthijs van Nieuwkerk over De Wereld Draait Door

De Vooravond gemist? Matthijs van Nieuwkerk over De Wereld Draait Door

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 25 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Matthijs van Nieuwkerk over <em>De Wereld Draait Door</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 25 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Matthijs van Nieuwkerk is vertrouwd met zijn rol als presentator van een talkshow, maar bij De Vooravond is hij te gast en wordt hij ondervraagd door Fidan Ekiz en Renze Klaver. Toch neemt hij zelf graag het heft in handen en praat hij over waarom hij heeft gekozen voor een big band. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Matthijs van Nieuwkerk over De Wereld Draait Door

Matthijs van Nieuwkerk is vertrouwd met zijn rol als presentator van een talkshow, maar bij De Vooravond is hij te gast en wordt hij ondervraagd door Fidan Ekiz en Renze Klaver. Toch neemt hij zelf graag het heft in handen en praat hij over waarom hij heeft gekozen voor een big band.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Matthijs van Nieuwkerk over De Wereld Draait Door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier