Yolanthe Cabau is het gewend om alleenstaande moeder te zijn (Koffietijd)

Yolanthe Cabau is het gewend om alleenstaande moeder te zijn (Koffietijd)

Yolanthe Cabau is er inmiddels helemaal aan gewend om een alleenstaande moeder te zijn van haar zoontje Xess Xava. In 2019 gingen zij en Wesley Sneijder na tien jaar uit elkaar, inmiddels is de actrice vaak in Los Angeles.

Lees verder onder de video.

Yolanthe Cabau is het gewend om alleenstaande moeder te zijn (<em>Koffietijd</em>) Yolanthe Cabau is er inmiddels helemaal aan gewend om een alleenstaande moeder te zijn van haar zoontje Xess Xava. In 2019 gingen zij en Wesley Sneijder na tien jaar uit elkaar, inmiddels is de actrice vaak in Los Angeles. Lees verder onder de video. Yolanthe was eerder ook veel alleen met Xess Xava“Ik ben er nu wel echt helemaal aan gewend. Ik moet zeggen, in het allerbegin toen ik Xess had, was ik ook veel alleen met hem”, zegt Yolanthe over het single moeder zijn. “We zijn gewoon echt een team, we hebben het gewoon leuk. Hij is nu 5, dus hij is op een leuke manier bijdehand aan het worden.” Bekijk het interview met Yolanthe bij Koffietijd in de video hierboven. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Yolanthe over mediteren met zoontje Xess: ''Ik ben begonnen met hem toen hij 2 was'' Bekijk deze video » Koffietijd: Yolanthe Cabau bespreekt coronasituatie in Los Angeles Bekijk deze video »
TV :
Yolanthe Cabau is het gewend om alleenstaande moeder te zijn (Koffietijd)

Yolanthe was eerder ook veel alleen met Xess Xava
“Ik ben er nu wel echt helemaal aan gewend. Ik moet zeggen, in het allerbegin toen ik Xess had, was ik ook veel alleen met hem”, zegt Yolanthe over het single moeder zijn. “We zijn gewoon echt een team, we hebben het gewoon leuk. Hij is nu 5, dus hij is op een leuke manier bijdehand aan het worden.”

Bekijk het interview met Yolanthe bij Koffietijd in de video hierboven.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV