5 Tegen 5: zit er een houdbaarheidsdatum op kleding?

5 Tegen 5: zit er een houdbaarheidsdatum op kleding?

In 5 Tegen 5 stelt Gordon de vraag waar een houdbaarheidsdatum op zit. Een van de kandidaten heeft duidelijk moeite met het bedenken van een logisch antwoord. Hij komt dan ook met ‘kleding’ als reactie, en dat zorgt voor heel wat hilariteit in de studio van de spelshow.

Bekijk het fragment van 5 Tegen 5 in de video hieronder.

5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>5 Tegen 5</em>: zit er een houdbaarheidsdatum op kleding? In 5 Tegen 5 stelt Gordon de vraag waar een houdbaarheidsdatum op zit. Een van de kandidaten heeft duidelijk moeite met het bedenken van een logisch antwoord. Hij komt dan ook met ‘kleding’ als reactie, en dat zorgt voor heel wat hilariteit in de studio van de spelshow. Bekijk het fragment van 5 Tegen 5 in de video hieronder. 5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. 5 Tegen 5 gemist? Gordon komt niet meer bij om antwoord over energiebesparing Bekijk deze video » Hilariteit 5 Tegen 5 om vraag: noem iets wat uitdroogt als het oud wordt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV