Terugkijken: persconferentie Nederlands elftal met Frank de Boer en Matthijs de Ligt

Terugkijken: persconferentie Nederlands elftal met Frank de Boer en Matthijs de Ligt

Terugkijken: <em>persconferentie Nederlands elftal</em> met Frank de Boer en Matthijs de Ligt Bekijk hier de samenvatting van Turkije - Nederland (WK kwalificatie). Zaterdag staat er weer een nieuwe voetbalwedstrijd op het programma voor het Nederlands elftal. Na de dramatische wedstrijd van afgelopen week van Oranje tegen Turkije wordt het tijd om vooruit te blikken op het WK-kwalificatieduel tegen Letland. Trainer Frank de Boer en speler Matthijs de Ligt beantwoorden vragen van de media in de persconferentie. In de video van ESPN hierboven kun je de persconferentie van Oranje terugkijken. Nederland - Letland is zaterdag 27 maart om 18.00 uur live te zien op NPO 1, NOS.nl en via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 17.20 uur, de doelpunten en samenvatting van Nederland - Letland volgen op Gids.tv. Turkije - Nederland: Memphis Depay mist penalty (video) Bekijk deze video » Memphis Depay doet oproep aan Frank de Boer: "Ik speel liever in de spits" Bekijk deze video »
Voetbal :
Terugkijken: persconferentie Nederlands elftal met Frank de Boer en Matthijs de Ligt

Bekijk hier de samenvatting van Turkije - Nederland (WK kwalificatie).

Zaterdag staat er weer een nieuwe voetbalwedstrijd op het programma voor het Nederlands elftal. Na de dramatische wedstrijd van afgelopen week van Oranje tegen Turkije wordt het tijd om vooruit te blikken op het WK-kwalificatieduel tegen Letland. Trainer Frank de Boer en speler Matthijs de Ligt beantwoorden vragen van de media in de persconferentie.

In de video van ESPN hierboven kun je de persconferentie van Oranje terugkijken.

Nederland - Letland is zaterdag 27 maart om 18.00 uur live te zien op NPO 1, NOS.nl en via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 17.20 uur, de doelpunten en samenvatting van Nederland - Letland volgen op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie Nederlands elftal met Frank de Boer en Matthijs de Ligt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV