Big Brother: Nick emotioneel als hij over vriendschap met Liese praat

Big Brother: Nick emotioneel als hij over vriendschap met Liese praat

Bekijk hier hoe Nick voor het eerst in huilen uitbarst.

Nick leek een koele kikker in Big Brother, maar de laatste tijd laat hij vaker zijn tranen de vrije loop. Deze keer brengt zijn vriendschap met Liese heel wat emoties teweeg bij de Vlaamse bewoner.

Lees verder onder de video.

<em>Big Brother</em>: Nick emotioneel als hij over vriendschap met Liese praat Bekijk hier hoe Nick voor het eerst in huilen uitbarst. Nick leek een koele kikker in Big Brother, maar de laatste tijd laat hij vaker zijn tranen de vrije loop. Deze keer brengt zijn vriendschap met Liese heel wat emoties teweeg bij de Vlaamse bewoner. Lees verder onder de video. Nick in tranen door zijn hechte band met Liese“Ik denk dat ze wel beseft dat ze heel veel betekent voor mij als vriendin, hoor. Ik denk niet dat ze beseft op welk level”, zegt Nick. “Want je zit echt 24/7 bij elkaar. En je bouwt zo’n hechte band op. Ik vind het heel mooi dat dat kan.” Vervolgens barst Nick in huilen uit, als hij meer vertelt over de muur die hij om zich heen had… Bekijk het fragment van Big Brother in de video hierboven. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Nick barst voor het eerst in huilen uit Bekijk deze video » Big Brother: Nick en Liese allebei emotioneel na heftige confrontatie Bekijk deze video »

Nick in tranen door zijn hechte band met Liese
“Ik denk dat ze wel beseft dat ze heel veel betekent voor mij als vriendin, hoor. Ik denk niet dat ze beseft op welk level”, zegt Nick. “Want je zit echt 24/7 bij elkaar. En je bouwt zo’n hechte band op. Ik vind het heel mooi dat dat kan.” Vervolgens barst Nick in huilen uit, als hij meer vertelt over de muur die hij om zich heen had…

Bekijk het fragment van Big Brother in de video hierboven.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Nick emotioneel als hij over vriendschap met Liese praat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier