Op1 gemist? Het duo Yentl en de Boer won vandaag de Annie M.G. Schmidtprijs

Op1 gemist? Het duo Yentl en de Boer won vandaag de Annie M.G. Schmidtprijs

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Het duo <em>Yentl en de Boer</em> won vandaag de <em>Annie M.G. Schmidtprijs</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 maart terugkijken bij Gids.tv. Met een schrijnend liefdeslied won het cabaretduo Yentl en de Boer vandaag de Annie M.G. Schmidtprijs. Het duo is te gast bij Op1 om hierover te praten én natuurlijk om het lied te zingen. Ze reageren blij en trots. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Het duo Yentl en de Boer won vandaag de Annie M.G. Schmidtprijs

Met een schrijnend liefdeslied won het cabaretduo Yentl en de Boer vandaag de Annie M.G. Schmidtprijs. Het duo is te gast bij Op1 om hierover te praten én natuurlijk om het lied te zingen. Ze reageren blij en trots.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Het duo Yentl en de Boer won vandaag de Annie M.G. Schmidtprijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier