Terugkijken: Bibian Mentel pakt goud op snowboardcross in Pyeongchang in 2018

Terugkijken: Bibian Mentel pakt goud op snowboardcross in Pyeongchang in 2018

Bibian Mentel overleed op maandag 29 maart op 48-jarige leeftijd, na een ruim twintig jaar durende strijd tegen kanker. In 2018 maakte ze nog veel indruk op de Paralympische Spelen van Pyeongchang, waar ze onder meer goud pakte op de snowboardcross.

Lees verder onder de video.

Terugkijken: <em>Bibian Mentel</em> pakt goud op snowboardcross in Pyeongchang in 2018 Bibian Mentel overleed op maandag 29 maart op 48-jarige leeftijd, na een ruim twintig jaar durende strijd tegen kanker. In 2018 maakte ze nog veel indruk op de Paralympische Spelen van Pyeongchang, waar ze onder meer goud pakte op de snowboardcross. Lees verder onder de video. BeenamputatieBibian moest door haar jarenlange strijd tegen kanker onder meer een beenamputatie ondergaan, maar dat weerhield haar er niet van om te blijven sporten. En met succes, want in totaal won ze maar liefst drie gouden medailles op de Paralympische Spelen. In de finale van de snowboardcross in 2018 kwam ze in actie tegen Lisa Bunschoten, en daar kwam de sportieve kant van Bibian goed tot zijn recht na een turbulente race. Bekijk de gouden race van Bibian Mentel in 2018 hierboven. Bekijk ook Beau: Humberto Tan en Erik Scherder reageren op overlijden Bibian Mentel Bekijk deze video » Bibian Mentel krijgt eerbetoon in Beau van Ruben Annink: 'Dat het morgen lukt' Bekijk deze video » Shownieuws: Esther Vergeer over overlijden Bibian Mentel Bekijk deze video »
Sport :
Terugkijken: Bibian Mentel pakt goud op snowboardcross in Pyeongchang in 2018

Beenamputatie
Bibian moest door haar jarenlange strijd tegen kanker onder meer een beenamputatie ondergaan, maar dat weerhield haar er niet van om te blijven sporten. En met succes, want in totaal won ze maar liefst drie gouden medailles op de Paralympische Spelen. In de finale van de snowboardcross in 2018 kwam ze in actie tegen Lisa Bunschoten, en daar kwam de sportieve kant van Bibian goed tot zijn recht na een turbulente race.

Bekijk de gouden race van Bibian Mentel in 2018 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Bibian Mentel pakt goud op snowboardcross in Pyeongchang in 2018 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier