Wybren van Haga geïrriteerd in Op1: "Als je door me heen gaat tetteren..."

Wybren van Haga geïrriteerd in Op1: "Als je door me heen gaat tetteren..."

Wybren van Haga, de tweede man van Forum voor Democratie sinds het vertrek van Theo Hiddema, was dinsdagavond te gast bij Op1. Daar stelde Sander Schimmelpenninck hem enkele kritische vragen, en Van Haga was op een gegeven moment behoorlijk geïrriteerd: "Als je door me heen gaat tetteren wordt het niks."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wybren van Haga</em> geïrriteerd in <em>Op1</em>: &quot;Als je door me heen gaat tetteren...&quot; Wybren van Haga, de tweede man van Forum voor Democratie sinds het vertrek van Theo Hiddema, was dinsdagavond te gast bij Op1. Daar stelde Sander Schimmelpenninck hem enkele kritische vragen, en Van Haga was op een gegeven moment behoorlijk geïrriteerd: "Als je door me heen gaat tetteren wordt het niks." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 maart terugkijken bij Gids.tv. ComplottheorieënSchimmelpenninck is van mening dat FvD de grenzen opzoekt door bewust in te spelen op onderstromen in de samenleving, die zich bezighouden met complottheorieën en desinformatie. Volgens Van Haga is daar geen sprake van: "Wij geloven niet in complotten, maar we geloven wel in perverse belangen en incompententie." Ook Ab Osterhaus mengt zich in de discussie. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wybren van Haga geïrriteerd in Op1: "Als je door me heen gaat tetteren..."

Complottheorieën
Schimmelpenninck is van mening dat FvD de grenzen opzoekt door bewust in te spelen op onderstromen in de samenleving, die zich bezighouden met complottheorieën en desinformatie. Volgens Van Haga is daar geen sprake van: "Wij geloven niet in complotten, maar we geloven wel in perverse belangen en incompententie." Ook Ab Osterhaus mengt zich in de discussie.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wybren van Haga geïrriteerd in Op1: "Als je door me heen gaat tetteren..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier