Trailer: White House Down met Channing Tatum woensdag te zien bij Veronica

Trailer: White House Down met Channing Tatum woensdag te zien bij Veronica

In White House Down wil agent en jonge vader John Cale (Channing Tatum) graag een baan als beschermer van de president. Alleen verprutst hij zijn sollicitatie. Dan slaat het noodlot toe en heeft hij geen andere keus dan de president te redden. Maar niet de president alleen. Bekijk hieronder de trailer van White House Down.

White House Down is woensdag 31 maart om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt White House Down streamen via ondermeer Netflix en Videoland.

Trailer: <em>White House Down</em> met <em>Channing Tatum</em> woensdag te zien bij <em>Veronica</em> In White House Down wil agent en jonge vader John Cale (Channing Tatum) graag een baan als beschermer van de president. Alleen verprutst hij zijn sollicitatie. Dan slaat het noodlot toe en heeft hij geen andere keus dan de president te redden. Maar niet de president alleen. Bekijk hieronder de trailer van White House Down. White House Down is woensdag 31 maart om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt White House Down streamen via ondermeer Netflix en Videoland. Bekijk ook Bekijk de trailer: Two Distant Strangers 9 april op Netflix Bekijk deze video » Sky Rojo seizoen 2 komt eraan: bekijk de onthulling van releasedatum 23 juli Bekijk deze video »
Film :
Trailer: White House Down met Channing Tatum woensdag te zien bij VeronicaActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV