Donderdag in De 5 Uur Show: Özcan Akyol over Deventer, Nick & Simon treden op

Donderdag in De 5 Uur Show: Özcan Akyol over Deventer, Nick & Simon treden op

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws:

  • Özcan Akyol vertelt alles over zijn stad Deventer
  • Nick & Simon komen langs om op te treden met hun nieuwe single
  • Ook staat de De 5 Uur Show stil bij 20 jaar homohuwelijk

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>De 5 Uur Show</em>: Özcan Akyol over Deventer, Nick &amp; Simon treden op Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws: Özcan Akyol vertelt alles over zijn stad Deventer Nick & Simon komen langs om op te treden met hun nieuwe single Ook staat de De 5 Uur Show stil bij 20 jaar homohuwelijk Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. De Vooravond: Nick & Simon geven voorproefje op concert 'Als Ik Je Weer Zie' met single Waarom Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees maken docuserie over ABBA: Take a Chance On Me Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in De 5 Uur Show: Özcan Akyol over Deventer, Nick & Simon treden op


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De 5 Uur Show: Özcan Akyol over Deventer, Nick & Simon treden op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier