Abdelkader Benali reageert bij Op1 op beschuldigingen van antisemitisme

Abdelkader Benali reageert bij Op1 op beschuldigingen van antisemitisme

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 april terugkijken bij Gids.tv.

Abdelkader Benali reageert bij <em>Op1</em> op beschuldigingen van antisemitisme Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 april terugkijken bij Gids.tv. Abdelkader Benali zou de 4 mei-lezing geven, maar dat gaat niet door. Hij trok zich terug nadat hij onder vuur kwam te liggen vanwege een oude grap, zoals hij het zelf noemt. "Ik heb besloten die lezing niet te geven omdat ik niet wil dat er ook maar één seconde twijfel is bij de overlevenden van de Jodenvervolging," zei hij vanavond bij Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Abdelkader Benali reageert bij Op1 op beschuldigingen van antisemitisme

Abdelkader Benali zou de 4 mei-lezing geven, maar dat gaat niet door. Hij trok zich terug nadat hij onder vuur kwam te liggen vanwege een oude grap, zoals hij het zelf noemt. "Ik heb besloten die lezing niet te geven omdat ik niet wil dat er ook maar één seconde twijfel is bij de overlevenden van de Jodenvervolging," zei hij vanavond bij Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV