Abdelkader Benali reageert bij Op1 op beschuldigingen van antisemitisme

Abdelkader Benali reageert bij Op1 op beschuldigingen van antisemitisme

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 april terugkijken bij Gids.tv.

Abdelkader Benali reageert bij <em>Op1</em> op beschuldigingen van antisemitisme Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 april terugkijken bij Gids.tv. Abdelkader Benali zou de 4 mei-lezing geven, maar dat gaat niet door. Hij trok zich terug nadat hij onder vuur kwam te liggen vanwege een oude grap, zoals hij het zelf noemt. "Ik heb besloten die lezing niet te geven omdat ik niet wil dat er ook maar één seconde twijfel is bij de overlevenden van de Jodenvervolging," zei hij vanavond bij Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Henk Kamp en Ton Elias staan vol achter Mark Rutte Bekijk deze video » Henk Kamp bij Op1: "Thom de Graaf zou een goede verkenner zijn" Bekijk deze video » Op1 gemist? Nieuw seizoen Levenslang met Dwang begint komende week Bekijk deze video » Eppo van Nispen tot Sevenaer in Op1: Pasen draait om meubelboulevard, weer en Duitsers Bekijk deze video »
Talkshow :
Abdelkader Benali reageert bij Op1 op beschuldigingen van antisemitisme

Abdelkader Benali zou de 4 mei-lezing geven, maar dat gaat niet door. Hij trok zich terug nadat hij onder vuur kwam te liggen vanwege een oude grap, zoals hij het zelf noemt. "Ik heb besloten die lezing niet te geven omdat ik niet wil dat er ook maar één seconde twijfel is bij de overlevenden van de Jodenvervolging," zei hij vanavond bij Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Abdelkader Benali reageert bij Op1 op beschuldigingen van antisemitisme of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier