Beat The Champions: Bart wint 34.500 euro na wanhopige poging Champions: ‘Kaas!’

Beat The Champions: Bart wint 34.500 euro na wanhopige poging Champions: ‘Kaas!’

In Beat The Champions was zondag te zien hoe Bart de strijd aanging met de superquizzers, uiteindelijk wist hij een prachtig bedrag van 34.500 euro in de wacht te slepen. Maar de Champions gaven zich niet zomaar gewonnen, een van hen riep in de laatste seconde wanhopig ‘kaas!’ om wellicht nog een goed antwoord te geven op een onbekende vraag binnen de tijd.

Bekijk het fragment van Beat The Champions in de video hieronder.

Beat The Champions is elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat The Champions terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beat The Champions</em>: Bart wint 34.500 euro na wanhopige poging Champions: ‘Kaas!’ In Beat The Champions was zondag te zien hoe Bart de strijd aanging met de superquizzers, uiteindelijk wist hij een prachtig bedrag van 34.500 euro in de wacht te slepen. Maar de Champions gaven zich niet zomaar gewonnen, een van hen riep in de laatste seconde wanhopig ‘kaas!’ om wellicht nog een goed antwoord te geven op een onbekende vraag binnen de tijd. Bekijk het fragment van Beat The Champions in de video hieronder. Beat The Champions is elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat The Champions terugkijken bij Gids.tv. Beat The Champions: heeft deze kandidaat een flinke bos hout voor de deur? Bekijk deze video » Beat The Champions: Rahiela wint 11.000 euro in superspannende ronde Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beat The Champions: Bart wint 34.500 euro na wanhopige poging Champions: ‘Kaas!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier