Bekijk trailer misdaadserie El inocente: vanaf 30 april op Netflix

Bekijk trailer misdaadserie El inocente: vanaf 30 april op Netflix

De misdaadserie El inocente, een thriller die is gebaseerd op de bestseller van Harlan Coben, gaat 30 april in première. Niemand kan ontsnappen aan het verleden. Mateo, Olivia, Lorena en Aguilar worden geconfronteerd met de beslissingen die hun leven voor altijd hebben verwoest. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk trailer misdaadserie <em>El inocente</em>: vanaf 30 april op Netflix De misdaadserie El inocente, een thriller die is gebaseerd op de bestseller van Harlan Coben, gaat 30 april in première. Niemand kan ontsnappen aan het verleden. Mateo, Olivia, Lorena en Aguilar worden geconfronteerd met de beslissingen die hun leven voor altijd hebben verwoest. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Marvel Studios Loki vanaf 11 juni op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Celebs Go Dating: The Mansion Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer misdaadserie El inocente: vanaf 30 april op Netflix


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer misdaadserie El inocente: vanaf 30 april op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier