Beau gemist? Lilian Marijnissen heeft Rutte duidelijk nog niet vergeven

Beau gemist? Lilian Marijnissen heeft Rutte duidelijk nog niet vergeven

Lilian Marijnissen heeft Mark Rutte duidelijk nog niet vergeven, zo bleek dinsdagavond aan tafel bij Beau: "Op een gegeven moment is het een patroon. Het gaat er niet om dat iemand een keer een foutje maakt want dat doen we allemaal en zeker als je tien jaar lang premier bent, dat snapt iedereen. Maar dit is een patroon."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Lilian Marijnissen heeft Rutte duidelijk nog niet vergeven Lilian Marijnissen heeft Mark Rutte duidelijk nog niet vergeven, zo bleek dinsdagavond aan tafel bij Beau: "Op een gegeven moment is het een patroon. Het gaat er niet om dat iemand een keer een foutje maakt want dat doen we allemaal en zeker als je tien jaar lang premier bent, dat snapt iedereen. Maar dit is een patroon." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Lilian Marijnissen heeft Rutte duidelijk nog niet vergeven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Lilian Marijnissen heeft Rutte duidelijk nog niet vergeven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier