Sneeuw in Nederland op 7 april: bekijk de beelden (video)

Sneeuw in Nederland op 7 april: bekijk de beelden (video)

Een flink deel van Nederland is vandaag wakker geworden onder een deken van sneeuw. Beelden daarvan worden uiteraard massaal gedeeld op sociale media, aangezien dit fenomeen toch vrij bijzonder is voor de tijd van het jaar. Volg via onze Sneeuwradar-pagina hoe de sneeuwbuien zich ontwikkelen, volg het weerbericht via weer.nl of bekijk de winterse beelden hieronder.

Sneeuw in <em>Nederland</em> op 7 april: bekijk de beelden (video) Een flink deel van Nederland is vandaag wakker geworden onder een deken van sneeuw. Beelden daarvan worden uiteraard massaal gedeeld op sociale media, aangezien dit fenomeen toch vrij bijzonder is voor de tijd van het jaar. Volg via onze Sneeuwradar-pagina hoe de sneeuwbuien zich ontwikkelen, volg het weerbericht via weer.nl of bekijk de winterse beelden hieronder. Bekijk ook Sneeuwradar: winterse buien in heel Nederland, ook woensdag mogelijk wit Bekijk deze video »
Weer :
Sneeuw in Nederland op 7 april: bekijk de beelden (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sneeuw in Nederland op 7 april: bekijk de beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier