Trailer: Actiefilm Wanted met Angelina Jolie woensdag te zien bij Veronica

Trailer: Actiefilm Wanted met Angelina Jolie woensdag te zien bij Veronica

Wesley, gespeeld door James McAvoy, is een typische kantoorslaaf. Hij gaat iedere dag met tegenzin naar zijn werk en hij dagdroomt volop van een beter, spannender leven. Voor Wesley komt die droom uit als hij in een apotheek aan de praat raakt met Fox (Angelina Jolie). Zij vertelt hem dat hij nu lid is van een geheim genootschap van huurmoordenaars: de Fraternity. Bekijk de trailer van Wanted hieronder.

Wanted is woensdag 7 april om 22:50 uur te zien bij Veronica. Je kunt Wanted streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: Actiefilm <em>Wanted</em> met <em>Angelina Jolie</em> woensdag te zien bij Veronica Wesley, gespeeld door James McAvoy, is een typische kantoorslaaf. Hij gaat iedere dag met tegenzin naar zijn werk en hij dagdroomt volop van een beter, spannender leven. Voor Wesley komt die droom uit als hij in een apotheek aan de praat raakt met Fox (Angelina Jolie). Zij vertelt hem dat hij nu lid is van een geheim genootschap van huurmoordenaars: de Fraternity. Bekijk de trailer van Wanted hieronder. Wanted is woensdag 7 april om 22:50 uur te zien bij Veronica. Je kunt Wanted streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer misdaadserie El inocente: vanaf 30 april op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Monster: vanaf 7 mei op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Wanted met Angelina Jolie woensdag te zien bij Veronica


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Wanted met Angelina Jolie woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV