Lang leve de Liefde: Ilse vindt haar date Mark dom en onaantrekkelijk

Lang leve de Liefde: Ilse vindt haar date Mark dom en onaantrekkelijk

Nadat Ilse haar date Mark keihard voorliegt over wat ze van hem vindt is ze wel eerlijk op het moment dat ze haar vriendin appt: "Hij is dom en niet aantrekkelijk", schrijft ze.

Leugen op leugen
Als Mark haar vervolgens vraagt of ze ook heeft geappt hoe de date gaat liegt ze hem wederom voor: "Nee, nog niet." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang leve de Liefde</em>: Ilse vindt haar date Mark dom en onaantrekkelijk Nadat Ilse haar date Mark keihard voorliegt over wat ze van hem vindt is ze wel eerlijk op het moment dat ze haar vriendin appt: "Hij is dom en niet aantrekkelijk", schrijft ze. Leugen op leugenAls Mark haar vervolgens vraagt of ze ook heeft geappt hoe de date gaat liegt ze hem wederom voor: "Nee, nog niet." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Boy blijft proberen Miranda bij hem in bed te krijgen Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde gemist? Collin zingt een lied voor Katharina Bekijk deze video »
TV :
Lang leve de Liefde: Ilse vindt haar date Mark dom en onaantrekkelijk

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de Liefde: Ilse vindt haar date Mark dom en onaantrekkelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier