Bekijk trailer Those Who Wish Me Dead met Angelina Jolie: 13 mei in de bioscoop

Bekijk trailer Those Who Wish Me Dead met Angelina Jolie: 13 mei in de bioscoop

De spannende thriller met Angelina Jolie in de hoofdrol is bijna uit! Oscar-winnares Angelina speelt in de film Those Who Wish Me Dead de rol van Hannah, die bij de smokejumpers werkt, een speciale eenheid van de brandweer.

Op de vlucht
Hannah heeft het er erg moeilijk mee dat ze drie jongens niet uit een brand heeft kunnen redden, maar dan ontmoet ze een getraumatiseerd 12-jarig jongetje dat op de vlucht is.

Those Who Wish Me Dead is vanaf 13 mei in de Nederlandse bioscoop te zien. Bekijk de trailer van Those Who Wish Me Dead hieronder.

Bekijk trailer <em>Those Who Wish Me Dead</em> met <em>Angelina Jolie</em>: 13 mei in de bioscoop De spannende thriller met Angelina Jolie in de hoofdrol is bijna uit! Oscar-winnares Angelina speelt in de film Those Who Wish Me Dead de rol van Hannah, die bij de smokejumpers werkt, een speciale eenheid van de brandweer. Op de vluchtHannah heeft het er erg moeilijk mee dat ze drie jongens niet uit een brand heeft kunnen redden, maar dan ontmoet ze een getraumatiseerd 12-jarig jongetje dat op de vlucht is. Those Who Wish Me Dead is vanaf 13 mei in de Nederlandse bioscoop te zien. Bekijk de trailer van Those Who Wish Me Dead hieronder. Bekijk ook Bekijk officiële ondertitelde trailer Cruella Bekijk deze video » Trailer: Superheldenserie Jupiter’s Legacy te zien op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Bekijk trailer Those Who Wish Me Dead met Angelina Jolie: 13 mei in de bioscoop


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Those Who Wish Me Dead met Angelina Jolie: 13 mei in de bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV