Zien: Ernst Daniël Smid over ziekte Parkinson: "Ik ben een totaal ander mens"

Zien: Ernst Daniël Smid over ziekte Parkinson: "Ik ben een totaal ander mens"

In de nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer bezoekt Art Rooijakkers operazanger Ernst Daniël Smid, die sinds enige tijd lijdt aan de ziekte van Parkinson.

Ander mens
In een openhartig gesprek vertelt hij aan Art dat hij een totaal ander mens aan het worden is door deze ziekte. Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hieronder.

Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Ernst Daniël Smid</em> over ziekte Parkinson: &quot;Ik ben een totaal ander mens&quot; In de nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer bezoekt Art Rooijakkers operazanger Ernst Daniël Smid, die sinds enige tijd lijdt aan de ziekte van Parkinson. Ander mensIn een openhartig gesprek vertelt hij aan Art dat hij een totaal ander mens aan het worden is door deze ziekte. Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hieronder. Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen pakt Art Rooijakkers aan in Veronica Inside: "Hou je bek joh!" Bekijk deze video » Ernst Daniël Smid kijkt in Rooijakkers over de vloer terug op "leven vol fouten" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Ernst Daniël Smid over ziekte Parkinson: "Ik ben een totaal ander mens"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ernst Daniël Smid over ziekte Parkinson: "Ik ben een totaal ander mens" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier