Beau gemist? Peter R. de Vries: ‘Taghi was beetje agressief en verbeten’

Beau gemist? Peter R. de Vries: ‘Taghi was beetje agressief en verbeten’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 april terugkijken bij Gids.tv.

Peter R. de Vries was aanwezig bij de tweede dag van het Marengo-proces, waarin onder meer topcrimineel Ridouan Taghi terechtstaat. Op zich verliep deze dag goed, zo vertelt de misdaadverslaggever bij Beau, al viel hem wel wat op aan Taghi.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em> gemist? Peter R. de Vries: ‘Taghi was beetje agressief en verbeten’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 april terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de Vries was aanwezig bij de tweede dag van het Marengo-proces, waarin onder meer topcrimineel Ridouan Taghi terechtstaat. Op zich verliep deze dag goed, zo vertelt de misdaadverslaggever bij Beau, al viel hem wel wat op aan Taghi. Lees verder onder de video. 'Taghi had zich niet helemaal in de hand'“Hij was een beetje agressief en verbeten, Taghi”, vertelt De Vries. “Ik had de indruk dat hij zich af en toe niet helemaal in de hand had en zich verloor in dat soort kwalificaties.” Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Peter R. de Vries: ‘Taghi was beetje agressief en verbeten’

'Taghi had zich niet helemaal in de hand'
“Hij was een beetje agressief en verbeten, Taghi”, vertelt De Vries. “Ik had de indruk dat hij zich af en toe niet helemaal in de hand had en zich verloor in dat soort kwalificaties.”

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Peter R. de Vries: ‘Taghi was beetje agressief en verbeten’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier