Tjeenk Willink praat eerst met Sylvana Simons (Bij1): ‘Gelijk de toon zetten'

Tjeenk Willink praat eerst met Sylvana Simons (Bij1): ‘Gelijk de toon zetten'

Informateur Herman Tjeenk Willink is vandaag aan de slag gegaan voor de formatie van een nieuw Kabinet. Als eerste ging hij het gesprek aan met Sylvana Simons van Bij1. “Het vertrekpunt is anders, de insteek is anders”, zegt de politica over dit gesprek.

Lees verder onder de video.

Tjeenk Willink praat eerst met <em>Sylvana Simons</em> (Bij1): ‘Gelijk de toon zetten' Informateur Herman Tjeenk Willink is vandaag aan de slag gegaan voor de formatie van een nieuw Kabinet. Als eerste ging hij het gesprek aan met Sylvana Simons van Bij1. “Het vertrekpunt is anders, de insteek is anders”, zegt de politica over dit gesprek. Lees verder onder de video. Simons wil gelijk de toon zettenDe vorige verkenning liep dankzij een blunder van Kajsa Ollongren uit op een blamage, Mark Rutte kwam zwaar onder vuur te liggen. Sylvana is in ieder geval blij dat er nu eerst met de kleine partijen wordt gesproken. “Ik vind dat een hele frisse insteek, een hele nieuwe manier in ieder geval voor Bij1 om gelijk de toon te zetten.” Bekijk de vooruitblik van Sylvana Simons op het gesprek met Tjeenk Willink in de video hierboven. Zien: Lingo-presentatrice Lucille Werner sinds vandaag officieel Tweede Kamerlid Bekijk deze video » De Vooravond: hoe deden de nieuwe partijen in de Tweede Kamer het tijdens hun eerste debat? Bekijk deze video »
Politiek :
Tjeenk Willink praat eerst met Sylvana Simons (Bij1): ‘Gelijk de toon zetten'

Simons wil gelijk de toon zetten
De vorige verkenning liep dankzij een blunder van Kajsa Ollongren uit op een blamage, Mark Rutte kwam zwaar onder vuur te liggen. Sylvana is in ieder geval blij dat er nu eerst met de kleine partijen wordt gesproken. “Ik vind dat een hele frisse insteek, een hele nieuwe manier in ieder geval voor Bij1 om gelijk de toon te zetten.”

Bekijk de vooruitblik van Sylvana Simons op het gesprek met Tjeenk Willink in de video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tjeenk Willink praat eerst met Sylvana Simons (Bij1): ‘Gelijk de toon zetten' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier