Goedemorgen Nederland: VNO-NCW wil af van de 1,5 meter samenleving

Goedemorgen Nederland: VNO-NCW wil af van de 1,5 meter samenleving

Zet vol in op toegangstesten bij de opening van kroegen, scholen, theaters en andere locaties, en laat dan de anderhalvemetermaatregel los. Daarvoor pleit voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW Ingrid Thijssen vandaag in De Telegraaf. Het grote voordeel hiervan is dat er meer mensen in een café of een collegezaal terechtkunnen.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: VNO-NCW wil af van de 1,5 meter samenleving Zet vol in op toegangstesten bij de opening van kroegen, scholen, theaters en andere locaties, en laat dan de anderhalvemetermaatregel los. Daarvoor pleit voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW Ingrid Thijssen vandaag in De Telegraaf. Het grote voordeel hiervan is dat er meer mensen in een café of een collegezaal terechtkunnen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: "AstraZeneca was juist bedoeld voor 60-minners" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Theo Hiddema voor Forum Voor Democratie in Eerste Kamer Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: VNO-NCW wil af van de 1,5 meter samenleving


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: VNO-NCW wil af van de 1,5 meter samenleving of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier