Veronica Inside: "Dwarse zak Frans Timmermans denkt dat Roma gaat winnen!"

Veronica Inside: "Dwarse zak Frans Timmermans denkt dat Roma gaat winnen!"

De mannen van Veronica Inside bespreken alvast de wedstrijd Ajax-Roma die vanavond plaatsvindt. De kwartfinale van de Europa League zal spannend worden, maar de mannen zijn het erover eens dat Ajax gaat winnen. Frans Timmermans heeft - als inwoner van Rome- gezegd dat hij overtuigd is dat de winst naar Roma gaat, waar de mannen flink over kibbelen.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

<em>Veronica Inside</em>: &quot;Dwarse zak Frans Timmermans denkt dat Roma gaat winnen!&quot; De mannen van Veronica Inside bespreken alvast de wedstrijd Ajax-Roma die vanavond plaatsvindt. De kwartfinale van de Europa League zal spannend worden, maar de mannen zijn het erover eens dat Ajax gaat winnen. Frans Timmermans heeft - als inwoner van Rome- gezegd dat hij overtuigd is dat de winst naar Roma gaat, waar de mannen flink over kibbelen. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Ajax - AS Roma is op donderdag 8 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur en de hoogtepunten en samenvatting zie je op Gids.tv. Veronica Inside gemist? Wilfred Genee maakt een grap, maar Jan Boskamp let niet op Bekijk deze video » Zien: Wilfred Genee & Donnie zingen Frans Duits Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside: "Dwarse zak Frans Timmermans denkt dat Roma gaat winnen!"

Ajax - AS Roma is op donderdag 8 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur en de hoogtepunten en samenvatting zie je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: "Dwarse zak Frans Timmermans denkt dat Roma gaat winnen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier