Vanavond in Onze Boerderij in Europa: Jos wilde boeren in Oost-Duitsland

Vanavond in Onze Boerderij in Europa: Jos wilde boeren in Oost-Duitsland

Boer Jos droomde 25 jaar geleden van een carrière in Oost-Duitsland. Er waren toen ontzettend veel kansen in dat gedeelte van Duitsland. Heeft hij spijt dat hij toen niet is gaan boeren bij onze oosterburen?

Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa in de video hieronder.

Vanavond in <em>Onze Boerderij in Europa</em>: Jos wilde boeren in Oost-Duitsland Boer Jos droomde 25 jaar geleden van een carrière in Oost-Duitsland. Er waren toen ontzettend veel kansen in dat gedeelte van Duitsland. Heeft hij spijt dat hij toen niet is gaan boeren bij onze oosterburen? Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa in de video hieronder. Onze Boerderij In Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw-Steffi in Onze Boerderij In Europa: ‘Paardenwereld is keihard’ Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw-Michelle vertelt in Onze Boerderij In Europa over huwelijksaanzoek Bekijk deze video »

Onze Boerderij In Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Onze Boerderij in Europa: Jos wilde boeren in Oost-Duitsland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier