Ambassadeur Myanmar buitengesloten in Londen: "Dit is een coup" (video)

Ambassadeur Myanmar buitengesloten in Londen: "Dit is een coup" (video)

Een bijzondere situatie speelde vandaag af in London. De ambassadeur van Myanmar kwam zijn eigen ambassade niet in, vanwege 'een staatsgreep'. Hij zegt te zijn buitengesloten door zijn plaatsvervanger. Dat zou komen doordat de ambassadeur openlijk de militaire staatsgreep in zijn land heeft veroordeeld. Dat hij nu het gebouw van de ambassade niet meer in mag, noemt hij een 'soort staatsgreep in hartje Londen'.

Bekijk de video van NOS hieronder.

<em>Ambassadeur Myanmar</em> buitengesloten in Londen: &quot;Dit is een coup&quot; (video) Een bijzondere situatie speelde vandaag af in London. De ambassadeur van Myanmar kwam zijn eigen ambassade niet in, vanwege 'een staatsgreep'. Hij zegt te zijn buitengesloten door zijn plaatsvervanger. Dat zou komen doordat de ambassadeur openlijk de militaire staatsgreep in zijn land heeft veroordeeld. Dat hij nu het gebouw van de ambassade niet meer in mag, noemt hij een 'soort staatsgreep in hartje Londen'. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Heftig: Politie Myanmar schiet op demonstranten, bekijk de beelden Bekijk deze video » Video: ook kinderen worden geraakt door leger in Myanmar Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ambassadeur Myanmar buitengesloten in Londen: "Dit is een coup" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier