Jill wint de finale van Big Brother en gaat naar huis met ruim 70.000 euro

Jill wint de finale van Big Brother en gaat naar huis met ruim 70.000 euro

Na 100 dagen in een huis vol met camera's die je 24/7 in de gaten houden, mogen de kandidaten dan eindelijk het huis verlaten. Liese, Nick en Jill hebben het gered tot de finale en Liese heeft de finale al vroegtijdig moeten verlaten. Wie heeft er het prijzengeld en de eeuwige roem gewonnen?

Jill
Uiteindelijk is het Jill die de meeste stemmen van het publiek krijgt en daarmee ook het bedrag van ruim 70.000 euro mee naar huis mag nemen. Dat moet even wennen zijn voor de blonde schone, geen ogen meer die je in de gaten houden wanneer je een broodje aan het smeren bent of rustig ligt te slapen. Nick grijpt net naast de titel en gaat met lege handen richting huis.

Bekijk hieronder de hoogtepunten van Jill in Big Brother.

<em>Jill</em> wint de finale van <em>Big Brother</em> en gaat naar huis met ruim 70.000 euro Na 100 dagen in een huis vol met camera's die je 24/7 in de gaten houden, mogen de kandidaten dan eindelijk het huis verlaten. Liese, Nick en Jill hebben het gered tot de finale en Liese heeft de finale al vroegtijdig moeten verlaten. Wie heeft er het prijzengeld en de eeuwige roem gewonnen? JillUiteindelijk is het Jill die de meeste stemmen van het publiek krijgt en daarmee ook het bedrag van ruim 70.000 euro mee naar huis mag nemen. Dat moet even wennen zijn voor de blonde schone, geen ogen meer die je in de gaten houden wanneer je een broodje aan het smeren bent of rustig ligt te slapen. Nick grijpt net naast de titel en gaat met lege handen richting huis. View this post on Instagram A post shared by Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe) Bekijk hieronder de hoogtepunten van Jill in Big Brother. Bekijk ook De hoogtepunten uit Big Brother van finalisten Liese, Nick en Jill Bekijk deze video » Verdienen de finalisten van Big Brother nog de laatste 10.000 euro voor de pot? Bekijk deze video » Big Brother: we moeten afscheid nemen van deze finalist Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jill wint de finale van Big Brother en gaat naar huis met ruim 70.000 euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier