Op1: Jort Kelder krijgt veeg uit de pan van Frans van Rooij, "stop daar nou eens mee!"

Op1: Jort Kelder krijgt veeg uit de pan van Frans van Rooij, "stop daar nou eens mee!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

Frans van Rooij van de Vereniging Professionele Frituurders is woedend. De overheid wil snackbars in Nederland aan banden leggen, omdat patat slecht is voor de gezondheid. Hij neemt versgebakken patat mee naar Op1 (waar Jeroen Pauw met volle teugen geniet van zijn eigen puntzakje) en houdt een pleidooi voor patat met mate. Vervolgens besluit Jort Kelder de frituur ook weer te "demoniseren", waarna hij een veeg uit de (frituur)pan krijgt van Van Rooij.

<em>Op1</em>: Jort Kelder krijgt veeg uit de pan van Frans van Rooij, &quot;stop daar nou eens mee!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Frans van Rooij van de Vereniging Professionele Frituurders is woedend. De overheid wil snackbars in Nederland aan banden leggen, omdat patat slecht is voor de gezondheid. Hij neemt versgebakken patat mee naar Op1 (waar Jeroen Pauw met volle teugen geniet van zijn eigen puntzakje) en houdt een pleidooi voor patat met mate. Vervolgens besluit Jort Kelder de frituur ook weer te "demoniseren", waarna hij een veeg uit de (frituur)pan krijgt van Van Rooij. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Jort Kelder krijgt veeg uit de pan van Frans van Rooij, "stop daar nou eens mee!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Jort Kelder krijgt veeg uit de pan van Frans van Rooij, "stop daar nou eens mee!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV