Lang Leve De Liefde: heeft dronken Evelien een emmer nodig?

Lang Leve De Liefde: heeft dronken Evelien een emmer nodig?

Evelien houdt wel van een glaasje, zo blijkt tijdens haar date met Ruben, die daar overigens goed en lief op reageert. Misschien heeft ze echter net iets teveel gedronken, zo blijkt 's nachts: "Zal ik een glaasje water voor je pakken? En het liefst een emmer erbij." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: heeft dronken Evelien een emmer nodig? Evelien houdt wel van een glaasje, zo blijkt tijdens haar date met Ruben, die daar overigens goed en lief op reageert. Misschien heeft ze echter net iets teveel gedronken, zo blijkt 's nachts: "Zal ik een glaasje water voor je pakken? En het liefst een emmer erbij." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de Liefde: Ilse vindt haar date Mark dom en onaantrekkelijk Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Ilse maakt plan om Mark te ontwijken: ‘Hij heeft vmbo-basis’ Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: heeft dronken Evelien een emmer nodig?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: heeft dronken Evelien een emmer nodig? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV