Op1: Thomas Olde Heuvelt vertelt over zijn nieuwe roman Orakel

Op1: Thomas Olde Heuvelt vertelt over zijn nieuwe roman Orakel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Thomas Olde Heuvelt vertelt over zijn nieuwe roman <em>Orakel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 april terugkijken bij Gids.tv. Met zijn vorige roman HEX scoorde Thomas Olde Heuvelt een bestseller in het buitenland, vooral in de Verenigde Staten en Brazilië. In Nederland werden er slechts 9000 exemplaren verkocht. Nu is hij terug met een nieuwe roman: Orakel. Hij vertelt erover bij Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Thomas Olde Heuvelt vertelt over zijn nieuwe roman Orakel

Met zijn vorige roman HEX scoorde Thomas Olde Heuvelt een bestseller in het buitenland, vooral in de Verenigde Staten en Brazilië. In Nederland werden er slechts 9000 exemplaren verkocht. Nu is hij terug met een nieuwe roman: Orakel. Hij vertelt erover bij Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Thomas Olde Heuvelt vertelt over zijn nieuwe roman Orakel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier