Michael van Gerwen: ‘Gelijkspel tegen Nathan Aspinall misschien niet onterecht’

Michael van Gerwen: ‘Gelijkspel tegen Nathan Aspinall misschien niet onterecht’

Bekijk hier de samenvatting van Michael van Gerwen - Nathan Aspinall.

Michael van Gerwen heeft vrijdagavond in de Premier League Darts met 6-6 gelijkgespeeld tegen Nathan Aspinall. “Misschien niet onterecht, maar als je de kans krijgt, wil je die pakken ook”, reageert de darter, die de kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken heeft laten liggen.

Het interview met Michael van Gerwen zie je in de video hieronder. Bekijk hier het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv.

Michael van Gerwen: ‘Gelijkspel tegen Nathan Aspinall misschien niet onterecht’ Bekijk hier de samenvatting van Michael van Gerwen - Nathan Aspinall. Michael van Gerwen heeft vrijdagavond in de Premier League Darts met 6-6 gelijkgespeeld tegen Nathan Aspinall. “Misschien niet onterecht, maar als je de kans krijgt, wil je die pakken ook”, reageert de darter, die de kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken heeft laten liggen. Het interview met Michael van Gerwen zie je in de video hieronder. Bekijk hier het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv. Zien: Michael van Gerwen verliest ruim van James Wade in Premier League Darts Bekijk deze video » Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt 6-6 gelijk tegen Nathan Aspinall Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen: ‘Gelijkspel tegen Nathan Aspinall misschien niet onterecht’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen: ‘Gelijkspel tegen Nathan Aspinall misschien niet onterecht’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier