Heftig: zoon Connie Witteman met spoed opgehaald door ambulance

Heftig: zoon Connie Witteman met spoed opgehaald door ambulance

Heftig nieuws van Connie Witteman. Haar zoon Marvin is gisteravond opgehaald met de ambulance naar aanleiding van een coronabesmetting. Connie rekent op begrip van haar volgers in deze verdrietige situatie.

Heftig: zoon <em>Connie Witteman</em> met spoed opgehaald door <em>ambulance</em> Heftig nieuws van Connie Witteman. Haar zoon Marvin is gisteravond opgehaald met de ambulance naar aanleiding van een coronabesmetting. Connie rekent op begrip van haar volgers in deze verdrietige situatie. Zuurstof afhankelijkMarvin was al een week doodziek door het coronavirus, maar gisteravond ging het echt mis. Hij is met spoed opgehaald door de ambulance en ligt momenteel op een gesloten afdeling. Marvin mag geen bezoek ontvangen en is zuurstof afhankelijk. Connie rekent op begrip van haar volgers en gaat even offline. Bekijk de Instagram video van Connie Witteman hierboven. Bekijk ook Video: Connie Witteman over Vondelpark drukte: "Duizenden mensen met lachgas en drank" Bekijk deze video » Video: Connie Witteman doet mee aan rage WOMBO AI Bekijk deze video »

Zuurstof afhankelijk
Marvin was al een week doodziek door het coronavirus, maar gisteravond ging het echt mis. Hij is met spoed opgehaald door de ambulance en ligt momenteel op een gesloten afdeling. Marvin mag geen bezoek ontvangen en is zuurstof afhankelijk. Connie rekent op begrip van haar volgers en gaat even offline.

Bekijk de Instagram video van Connie Witteman hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier