RTL Boulevard: Diederik Jekel noemt coronasituatie "een soap" (video)

RTL Boulevard: Diederik Jekel noemt coronasituatie "een soap" (video)

Terwijl de horeca, de theaters en de bioscopen de stoelen alweer aan het afstoffen zijn, lijkt het in de IC's code zwart te zijn. De regering zit in een spagaat: wat te doen? RTL Boulevard-deskundige Diederik Jekel kan het niet anders omschrijven: "De corona-soap is nu wel compleet".

<em>RTL Boulevard</em>: Diederik Jekel noemt coronasituatie &quot;een soap&quot; (video) Terwijl de horeca, de theaters en de bioscopen de stoelen alweer aan het afstoffen zijn, lijkt het in de IC's code zwart te zijn. De regering zit in een spagaat: wat te doen? RTL Boulevard-deskundige Diederik Jekel kan het niet anders omschrijven: "De corona-soap is nu wel compleet". Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Diekerik Jekel in RTL Boulevard met de laatste coronanieuwtjes: kunnen we op vakantie? Bekijk deze video » Video: Marcel Levi enorm positief over huisartsen die corona patiënten verzorgen Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Boulevard: Diederik Jekel noemt coronasituatie "een soap" (video)

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Diederik Jekel noemt coronasituatie "een soap" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier