Even Tot Hier gemist? Guus Meeuwis zingt informateur Tjeenk Willink toe

Even Tot Hier gemist? Guus Meeuwis zingt informateur Tjeenk Willink toe

Even tot Hier pakt wekelijks uit met een muzikale gast, die een van zijn hits omvormt in een actueel lied. Deze week: Guus Meeuwis.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 10 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? Guus Meeuwis zingt informateur <em>Tjeenk Willink</em> toe Even tot Hier pakt wekelijks uit met een muzikale gast, die een van zijn hits omvormt in een actueel lied. Deze week: Guus Meeuwis. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 10 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Hij vormt zijn mega-hit 'Per Spoor' om tot een aanmoedigingslied voor de nieuwbakken informateur Herman Tjeenk Willink. Bekijk het hilarische lied hierboven. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier gemist? Guus Meeuwis zingt informateur Tjeenk Willink toe

Hij vormt zijn mega-hit 'Per Spoor' om tot een aanmoedigingslied voor de nieuwbakken informateur Herman Tjeenk Willink. Bekijk het hilarische lied hierboven.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Guus Meeuwis zingt informateur Tjeenk Willink toe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier