Even Tot Hier: Zo zit het echt met Ahold Delhaize (video)

Even Tot Hier: Zo zit het echt met Ahold Delhaize (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 10 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em>: Zo zit het echt met Ahold Delhaize (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 10 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Voor velen is het nogal onduidelijk hoe het precies zit met Ahold Delhaize. Jeroen Woe en Niels van der Laan leggen alles uit in een simpel lied van een minuut. Van Albert Heijn, Etos en HEMA: Ahold Delhaize heeft flink wat bedrijven onder haar hoede. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Even Tot Hier: Zo zit het echt met Ahold Delhaize (video)

Voor velen is het nogal onduidelijk hoe het precies zit met Ahold Delhaize. Jeroen Woe en Niels van der Laan leggen alles uit in een simpel lied van een minuut. Van Albert Heijn, Etos en HEMA: Ahold Delhaize heeft flink wat bedrijven onder haar hoede.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier: Zo zit het echt met Ahold Delhaize (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier