Start programma Waterman gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Start programma Waterman gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Start programma Waterman gemist? Bekijk hier de hele uitzending Presentator Menno Bentveld onderzoekt onze wonderlijke verhouding tot water in de vierdelige documentaireserie Waterman. Na vanavond elke zondag om 20:20 uur op NPO 2. VijandWater iis levensbehoefte nummer één, maar ook al eeuwenlang onze grootste vijand. Het staat te hoog of te laag. Het ene moment hebben we te veel, maar een andere keer te weinig. BelangenMenno Bentveld volgt de loop van het water in Nederland en belandt in een wereld van botsende belangen en tegenstrijdige inzichten. Hij spreekt onderweg met mensen die op een bijzondere manier van water afhankelijk zijn, zoals boeren, campinghouders, overheden, de industrie en de consument. KeuzesIn elke uitzending dringt zich uiteindelijk de vraag op: moeten we doorgaan met polderen voor de korte termijn, of is het tijd voor harde keuzes en een meer duurzame oplossing? De Vooravond gemist? Zweefmeterstelling over meer betalen voor groene energie Bekijk deze video »
Uitzending :
Start programma Waterman gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Presentator Menno Bentveld onderzoekt onze wonderlijke verhouding tot water in de vierdelige documentaireserie Waterman. Na vanavond elke zondag om 20:20 uur op NPO 2.

Vijand
Water iis levensbehoefte nummer één, maar ook al eeuwenlang onze grootste vijand. Het staat te hoog of te laag. Het ene moment hebben we te veel, maar een andere keer te weinig.

Belangen
Menno Bentveld volgt de loop van het water in Nederland en belandt in een wereld van botsende belangen en tegenstrijdige inzichten. Hij spreekt onderweg met mensen die op een bijzondere manier van water afhankelijk zijn, zoals boeren, campinghouders, overheden, de industrie en de consument.

Keuzes
In elke uitzending dringt zich uiteindelijk de vraag op: moeten we doorgaan met polderen voor de korte termijn, of is het tijd voor harde keuzes en een meer duurzame oplossing?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Start programma Waterman gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier