Zien: Reconstructie telefoongesprekken van MH17-hoofdverdachte

Zien: Reconstructie telefoongesprekken van MH17-hoofdverdachte

Uit afgeluisterde telefoongesprekken blijkt dat één van de hoofdverdachten in het MH17-proces urenlang niet op de hoogte was van het feit dat de separatisten in Oost-Oekraïne een Boeing hadden neergehaald. Nieuwsuur maakte een reconstructie op basis van de afgeluisterde gesprekken.

Bekijk hieronder de video van Nieuwsuur.

Zien: Reconstructie telefoongesprekken van <em>MH17-hoofdverdachte</em> Uit afgeluisterde telefoongesprekken blijkt dat één van de hoofdverdachten in het MH17-proces urenlang niet op de hoogte was van het feit dat de separatisten in Oost-Oekraïne een Boeing hadden neergehaald. Nieuwsuur maakte een reconstructie op basis van de afgeluisterde gesprekken. Bekijk hieronder de video van Nieuwsuur. Bekijk ook Vanavond in Op1: Saskia Belleman, Nick & Simon, Hanneke Schuitemaker en meer Bekijk deze video » Op1 gemist? Bekijk hier alles over de hervatting van het MH17-proces Bekijk deze video » Telegraaf: "Door neerstorten MH17 kon Ridouan T. doorgroeien" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Reconstructie telefoongesprekken van MH17-hoofdverdachte


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Reconstructie telefoongesprekken van MH17-hoofdverdachte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV