Zien: André Hazes en Sarah van Soelen hebben veel plezier samen

Zien: André Hazes en Sarah van Soelen hebben veel plezier samen

André Hazes heeft op Instagram voor het eerst beelden gedeeld waarin hij samen met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen te zien is. Eerder deze week bevestigde de 27-jarige zanger tijdens de uitzending van talkshow Beau dat hij een relatie met Van Soelen heeft. Bekijk de gezellige beelden van Hazes en Sarah in de boomerang hieronder.

Zien: <em>André Hazes</em> en <em>Sarah van Soelen</em> hebben veel plezier samen André Hazes heeft op Instagram voor het eerst beelden gedeeld waarin hij samen met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen te zien is. Eerder deze week bevestigde de 27-jarige zanger tijdens de uitzending van talkshow Beau dat hij een relatie met Van Soelen heeft. Bekijk de gezellige beelden van Hazes en Sarah in de boomerang hieronder. Bekijk ook André Hazes reageert in Beau op geruchten liefdesleven: "Ik ben gek op dat meisje" Bekijk deze video » André Hazes heeft een nieuwe vriendin: "Twee weken in bed gelegen!" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: André Hazes en Sarah van Soelen hebben veel plezier samen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: André Hazes en Sarah van Soelen hebben veel plezier samen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier