Zien: Pretpark Hellendoorn is voor een dag open als test

Zien: Pretpark Hellendoorn is voor een dag open als test

Als eerste pretpark van Nederland mocht Hellendoorn zaterdag 10 april weer open. Voor een dag, als test. Alle bezoekers moesten eerst een corona-test doen en die moet negatief zijn. In totaal mochten er 2000 mensen naar het attractiepark. René Paul van het attractiepark Hellendoorn is aan het woord.

Bekijk hieronder de NOS Jeugdjournaal-video over deze speciale dag voor pretpark Hellendoorn.

Zien: Pretpark <em>Hellendoorn</em> is voor een dag open als test Als eerste pretpark van Nederland mocht Hellendoorn zaterdag 10 april weer open. Voor een dag, als test. Alle bezoekers moesten eerst een corona-test doen en die moet negatief zijn. In totaal mochten er 2000 mensen naar het attractiepark. René Paul van het attractiepark Hellendoorn is aan het woord. Bekijk hieronder de NOS Jeugdjournaal-video over deze speciale dag voor pretpark Hellendoorn. Bekijk ook Zien: de grappigste bloopers op kermissen en in pretparken Bekijk deze video » Lego Masters: Deelnemers bouwen gigantisch pretpark in eerste aflevering Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Pretpark Hellendoorn is voor een dag open als test


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Pretpark Hellendoorn is voor een dag open als test of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier