Rachel Hazes over breuk Dré en Monique: "Ik had moeite met leeftijdsverschil"

Rachel Hazes over breuk Dré en Monique: "Ik had moeite met leeftijdsverschil"

Rachel Hazes gaf vandaag een interview aan RTL Boulevard vanwege een nieuwe documentaireserie over André Hazes. Ze gaf ook antwoord op wat persoonlijke vragen.

Lees verder onder de video

Rachel Hazes over breuk <em>Dré en Monique</em>: &quot;Ik had moeite met leeftijdsverschil&quot; Rachel Hazes gaf vandaag een interview aan RTL Boulevard vanwege een nieuwe documentaireserie over André Hazes. Ze gaf ook antwoord op wat persoonlijke vragen. Lees verder onder de video LeeftijdsverschilRachel Hazes had thuis nog nooit eerder vertoonde beelden liggen van haar grote liefde André. Dit jaar zou Hazes 70 zijn geworden en daarom deelt Rachel voor één keer verhalen en privé-beelden in een documentaire. Ook vertelt ze openhartig over de breuk tussen André & Monique en onthult ze waarom het een tijdje niet boterde tussen moeder en zoon: "Ik had moeite met het leeftijdsverschil." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rachel Hazes over breuk Dré en Monique: "Ik had moeite met leeftijdsverschil"

Leeftijdsverschil
Rachel Hazes had thuis nog nooit eerder vertoonde beelden liggen van haar grote liefde André. Dit jaar zou Hazes 70 zijn geworden en daarom deelt Rachel voor één keer verhalen en privé-beelden in een documentaire. Ook vertelt ze openhartig over de breuk tussen André & Monique en onthult ze waarom het een tijdje niet boterde tussen moeder en zoon: "Ik had moeite met het leeftijdsverschil." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rachel Hazes over breuk Dré en Monique: "Ik had moeite met leeftijdsverschil" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier