Veronica Inside: René van der Gijp reageert op corona-uitspraken van Weghorst

Veronica Inside: René van der Gijp reageert op corona-uitspraken van Weghorst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: René van der Gijp reageert op corona-uitspraken van Weghorst Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. VfL Wolfsburg gaat in gesprek met Wout Weghorst, nadat een optreden van de spits zaterdag in een Duits sportprogramma opnieuw voor ophef zorgde rond eerder gedane corona-uitspraken. René van der Gijp reageert in Veronica Inside. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: René van der Gijp reageert op corona-uitspraken van Weghorst

VfL Wolfsburg gaat in gesprek met Wout Weghorst, nadat een optreden van de spits zaterdag in een Duits sportprogramma opnieuw voor ophef zorgde rond eerder gedane corona-uitspraken. René van der Gijp reageert in Veronica Inside.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: René van der Gijp reageert op corona-uitspraken van Weghorst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier