Het mooiste meisje van de klas over Eva gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Eva gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Eva gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Eva verliest zoon Jim bij auto-ongeluk Bekijk deze video » Deze week is de Gelderse Eva 'Het mooiste meisje van de klas'. Ze maakte niet alleen met haar looks een verpletterende indruk, maar ook met haar lieve uitstraling. Jaap Jongbloed portretteert Eva en zoekt uit hoe het nu met haar gaat. HersenvliesontstekingEva heeft al veel meegemaakt. Op vijftienjarige leeftijd krijgt ze tijdens een vakantie met haar vader een hersenvliesontsteking. Ze raakt in coma. ZoontjesAls Eva negentien is, komt ze haar grote liefde Andre tegen. Ze krijgen twee zoontjes, Miro en Jim. DoodAls Jim zeven jaar is, krijgt het gezin een eenzijdig auto-ongeluk. Jim is op slag dood. Hun gelukkige leven is in één klap over. LiefdeOndanks deze vreselijke gebeurtenis hebben Eva en Andre nog zoveel liefde te geven dat ze nog een kindje krijgen, zoontje Loet. Nieuw seizoen Het Mooiste Meisje: Babiche had veel problemen thuis Bekijk deze video » Petra Stienen in De Vooravond: "Voelde me totaal niet Mooiste Meisje" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week is de Gelderse Eva 'Het mooiste meisje van de klas'. Ze maakte niet alleen met haar looks een verpletterende indruk, maar ook met haar lieve uitstraling. Jaap Jongbloed portretteert Eva en zoekt uit hoe het nu met haar gaat.

Hersenvliesontsteking
Eva heeft al veel meegemaakt. Op vijftienjarige leeftijd krijgt ze tijdens een vakantie met haar vader een hersenvliesontsteking. Ze raakt in coma.

Zoontjes
Als Eva negentien is, komt ze haar grote liefde Andre tegen. Ze krijgen twee zoontjes, Miro en Jim.

Dood
Als Jim zeven jaar is, krijgt het gezin een eenzijdig auto-ongeluk. Jim is op slag dood. Hun gelukkige leven is in één klap over.

Liefde
Ondanks deze vreselijke gebeurtenis hebben Eva en Andre nog zoveel liefde te geven dat ze nog een kindje krijgen, zoontje Loet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Mooiste Meisje van de Klas

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het mooiste meisje van de klas over Eva gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier