Beau: Wouter de Winther kritisch op gebroken beloftes over versoepelingen

Beau: Wouter de Winther kritisch op gebroken beloftes over versoepelingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Helaas, de gehoopte versoepelingen van 21 april kunnen niet doorgaan. De cijfers van het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnames vertoonden afgelopen week weer een alarmerend beeld, maar volgens Wouter de Winther werd er desondanks stevig discussie gevoerd in het Catshuis op zondagmorgen. Waren er écht geen versoepelingen mogelijk? De Winther is kritisch op het "voorsorteren" op versoepelingen door Hugo de Jonge, waarna die niet waargemaakt worden.

<em>Beau</em>: Wouter de Winther kritisch op gebroken beloftes over versoepelingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Helaas, de gehoopte versoepelingen van 21 april kunnen niet doorgaan. De cijfers van het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnames vertoonden afgelopen week weer een alarmerend beeld, maar volgens Wouter de Winther werd er desondanks stevig discussie gevoerd in het Catshuis op zondagmorgen. Waren er écht geen versoepelingen mogelijk? De Winther is kritisch op het "voorsorteren" op versoepelingen door Hugo de Jonge, waarna die niet waargemaakt worden. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Wouter de Winther kritisch op gebroken beloftes over versoepelingen

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Wouter de Winther kritisch op gebroken beloftes over versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier