Video: Martien Meiland blij dat je niet meer aan postzegels hoeft te likken, "Vies joh"

Video: Martien Meiland blij dat je niet meer aan postzegels hoeft te likken, "Vies joh"

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Martien is maar wat blij dat je tegenwoordig niet meer aan de postzegels hoeft te likken, voordat je ze op een brief kunt plakken: "Dat ze dat niet eerder hebben bedacht. Moest je altijd likken, nou dat is vies joh." Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

Video: <em>Martien Meiland</em> blij dat je niet meer aan postzegels hoeft te likken, &quot;Vies joh&quot; Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Martien is maar wat blij dat je tegenwoordig niet meer aan de postzegels hoeft te likken, voordat je ze op een brief kunt plakken: "Dat ze dat niet eerder hebben bedacht. Moest je altijd likken, nou dat is vies joh." Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Martien Meiland blij dat je niet meer aan postzegels hoeft te likken, "Vies joh" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier