Beau in Floradorp: Beau van Erven Dorens heeft zwangerschapstest gedaan

Beau in Floradorp: Beau van Erven Dorens heeft zwangerschapstest gedaan

In zijn programma Beau in Floradorp loopt Beau van Erven Dorens een jaar mee in de Amsterdamse volksbuurt Floradorp. Hij ontmoet ook de bejaarde Marie, die hij mag begeleiden bij het halen van haar eerste coronavaccinatie. Beau is niet te beroerd om het ijs te breken met een grapje: "Ik ben vanochtend getest. Ik ben zwanger."

Bekijk het fragment uit Beau in Floradorp hieronder.

Beau in Floradorp is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau in Floradorp</em>: Beau van Erven Dorens heeft zwangerschapstest gedaan In zijn programma Beau in Floradorp loopt Beau van Erven Dorens een jaar mee in de Amsterdamse volksbuurt Floradorp. Hij ontmoet ook de bejaarde Marie, die hij mag begeleiden bij het halen van haar eerste coronavaccinatie. Beau is niet te beroerd om het ijs te breken met een grapje: "Ik ben vanochtend getest. Ik ben zwanger." Bekijk het fragment uit Beau in Floradorp hieronder. Beau in Floradorp is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Voorproefje: Beau van Erven Dorens gaat samen met Gordon naar Floradorp Bekijk deze video » Beau in Floradorp: Remon gaat met levensgevaarlijke fiets de weg op Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau in Floradorp: Beau van Erven Dorens heeft zwangerschapstest gedaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier