Terugkijken: persconferentie 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen

Terugkijken: persconferentie 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen

Dinsdag 13 april was het weer tijd voor de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hierin kregen we meer te horen over de huidige coronamaatregelen. We zitten momenteel nog steeds in de besmettelijke derde golf en er is voor nu nog geen ruimte om te gaan versoepelen, laten Rutte en de Jonge weten.

Terugkijken: <em>persconferentie 13 april</em> door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen Dinsdag 13 april was het weer tijd voor de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hierin kregen we meer te horen over de huidige coronamaatregelen. We zitten momenteel nog steeds in de besmettelijke derde golf en er is voor nu nog geen ruimte om te gaan versoepelen, laten Rutte en de Jonge weten. StappenplanWaar er vorige week nog hoop was dat de terrassen zouden openen en de avondklok verleden tijd zou zijn, is er vandaag toch minder nieuws naar buiten gekomen. We blijven nog steeds vasthouden aan de avondklok en ook de terrassen blijven nog gesloten. Op 26 april mogen leerlingen van het hoger onderwijs wel weer één dag in de week naar school. Daarnaast is er een stappenplan naar buiten gekomen waar volgende week naar gekeken wordt. Door middel van die stappen gaat de samenleving, mochten de ziekenhuisopnames gaan dalen, langzaam weer open. Bekijk de persconferentie van 13 april hierboven terug. Bekijk ook Kijk LIVE naar persconferentie 13 april van Mark Rutte en Hugo de Jonge Bekijk deze video » Persconferentie Rutte: "Openingsplan wordt gepresenteerd" Bekijk deze video » Persconferentie Rutte: Xander van der Wulp blikt vooruit (video) Bekijk deze video »
Kijktip :
Terugkijken: persconferentie 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen

Stappenplan
Waar er vorige week nog hoop was dat de terrassen zouden openen en de avondklok verleden tijd zou zijn, is er vandaag toch minder nieuws naar buiten gekomen. We blijven nog steeds vasthouden aan de avondklok en ook de terrassen blijven nog gesloten. Op 26 april mogen leerlingen van het hoger onderwijs wel weer één dag in de week naar school. Daarnaast is er een stappenplan naar buiten gekomen waar volgende week naar gekeken wordt. Door middel van die stappen gaat de samenleving, mochten de ziekenhuisopnames gaan dalen, langzaam weer open.

Bekijk de persconferentie van 13 april hierboven terug.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier