Anja Schreijer in De Vooravond over AstraZeneca-stop: "Er is niet rustig nagedacht"

Anja Schreijer in De Vooravond over AstraZeneca-stop: "Er is niet rustig nagedacht"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Anja Schreijer in <em>De Vooravond</em> over <em>AstraZeneca-stop</em>: &quot;Er is niet rustig nagedacht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Momenteel prikken we niet meer met het AstraZeneca-vaccin omdat er een kans op bijwerkingen is. Anja Schreijer begrijpt niet dat er meteen op pauze is gedrukt wat betreft het vaccineren: "Er is niet even rustig nagedacht, de EMA is niet afgewacht, de Gezondheidsraad is niet afgewacht." Zij is van mening dat er nu een stop is aangekondigd door mensen die weinig verstand hebben van deze bijwerkingen en vaccins. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Anja Schreijer in De Vooravond over AstraZeneca-stop: "Er is niet rustig nagedacht"

Momenteel prikken we niet meer met het AstraZeneca-vaccin omdat er een kans op bijwerkingen is. Anja Schreijer begrijpt niet dat er meteen op pauze is gedrukt wat betreft het vaccineren: "Er is niet even rustig nagedacht, de EMA is niet afgewacht, de Gezondheidsraad is niet afgewacht." Zij is van mening dat er nu een stop is aangekondigd door mensen die weinig verstand hebben van deze bijwerkingen en vaccins.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Anja Schreijer in De Vooravond over AstraZeneca-stop: "Er is niet rustig nagedacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier