Opsporing Verzocht gemist? Grote buit gemaakt bij inbraak sieradenbedrijf Emmen

Opsporing Verzocht gemist? Grote buit gemaakt bij inbraak sieradenbedrijf Emmen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Grote buit gemaakt bij inbraak sieradenbedrijf <em>Emmen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 13 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 13 april terugkijken. Op de vroege ochtend op vrijdag 2 april wordt er een inbraak gepleegd bij een groot sieradenbedrijf in Emmen. De twee mannen weten waar ze voor komen en gaan doelbewust aan de slag, een derde persoon wacht in de auto. Eén van deze mannen draagt een opvallend pak onder zijn jas, daar zou hij mogelijk aan te herkennen zijn. Na een aantal minuten hebben de mannen bijzonder veel buit gemaakt en vluchten ze. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Grote buit gemaakt bij inbraak sieradenbedrijf Emmen

Op de vroege ochtend op vrijdag 2 april wordt er een inbraak gepleegd bij een groot sieradenbedrijf in Emmen. De twee mannen weten waar ze voor komen en gaan doelbewust aan de slag, een derde persoon wacht in de auto. Eén van deze mannen draagt een opvallend pak onder zijn jas, daar zou hij mogelijk aan te herkennen zijn. Na een aantal minuten hebben de mannen bijzonder veel buit gemaakt en vluchten ze.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Grote buit gemaakt bij inbraak sieradenbedrijf Emmen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier