Diederik Gommers in Op1: "Prognoses laten zien dat er nog een piek aankomt"

Diederik Gommers in Op1: "Prognoses laten zien dat er nog een piek aankomt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens de persconferentie van 13 april hebben we kunnen zien dat er weinig ruimte is voor versoepelingen. Dit kan met name niet door de druk die er ligt op ziekenhuizen. Diederik Gommers legt uit dat de situatie in de ziekenhuizen zwaar is.

Diederik Gommers in <em>Op1</em>: &quot;Prognoses laten zien dat er nog een piek aankomt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 april terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de persconferentie van 13 april hebben we kunnen zien dat er weinig ruimte is voor versoepelingen. Dit kan met name niet door de druk die er ligt op ziekenhuizen. Diederik Gommers legt uit dat de situatie in de ziekenhuizen zwaar is. ZwaarderDiederik Gommers is blij dat er geen versoepelingen aankomen: "Prognoses laten zien dat er nog een piek aankomt." Hij geeft aan dat de druk erg hoog ligt: "Op dit moment is het voor ons in de ziekenhuizen zwaarder dan vorig jaar." Dat heeft met name te maken met de motivatie die de Nederlander vorig jaar nog had ten opzichte van het coronavirus. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Diederik Gommers in Op1: "Prognoses laten zien dat er nog een piek aankomt"

Zwaarder
Diederik Gommers is blij dat er geen versoepelingen aankomen: "Prognoses laten zien dat er nog een piek aankomt." Hij geeft aan dat de druk erg hoog ligt: "Op dit moment is het voor ons in de ziekenhuizen zwaarder dan vorig jaar." Dat heeft met name te maken met de motivatie die de Nederlander vorig jaar nog had ten opzichte van het coronavirus.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Gommers in Op1: "Prognoses laten zien dat er nog een piek aankomt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier